Την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου είχαμε τη χαρά και την τιμή να συμμετέχουμε στην υπέροχη εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Παραμύθια από την Πόλη. Αφηγήσεις του πατέρα μου», από τις Εκδόσεις Αποστακτήριο, της κ. Ελισάβετ Σατσόγλου, συγγραφέως και καταρτιζόμενης του τμήματος Υποκριτικής του ΔΙΕΚ Ευόσμου, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης. Για το βιβλίο μίλησαν ο συγγραφέας κ. Ακριτίδης Αλέξανδρος, ο τ. Σχολικός Σύμβουλος Θεολόγων & Πρόεδρος της «Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος», κ. Πολύβιος Στράντζαλης Polyvios Strantzalis που παρουσίασε με γλαφυρό τρόπο τα παραμύθια, καθώς και η ίδια η συγγραφέας. Την εκδήλωση πλαισίωσαν τα τραγούδια της χορωδίας της «Ένωσις Ομογενών εκ Κωνσταντινουπόλεως Βορείου Ελλάδος» και οι όμορφες αφηγήσεις αποσπασμάτων των παραμυθιών από τους καταρτιζόμενους του τμήματος της Υποκριτικής του Δ.ΙΕΚ Ευόσμου: κ. Ελένη Γιαννούδη, κ. Ελένη – Μαρία Αθανασιάδου, κ. Θοδωρής Διαμαντής, κ. Μαρία Αλεξούδη, κ. Νάντια – Φωτεινή Μούσσα. Να μην παραλείψουμε φυσικά και τους εκπαιδευτές τους τμήματος Υποκριτικής, κ. Triantafillia Dimopoulou Τρανταφυλλιά Δημοπούλου και κ. Λευτέρη Τεκτονίδη για την πολύτιμη συμβολή τους.

Συγχαρητήρια κι ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές! Συγχαρητήρια κι ένα μεγάλο Ευχαριστώ στη συγγραφέα Ελισάβετ Σατσόγλου που μοιράζεται μαζί μας αναμνήσεις και κομμάτια της ζωής της, μέσω αυτού του εκπληκτικού βιβλίου παραμυθιών, συμβάλλοντας έτσι στη διάσωσή τους και αφήνοντάς μας χρώματα κι αρώματα από την Πόλη!

Μια σκέψη στο “”

  1. Antigoni Sarafi
    Τι υπέροχη δημιουργία και πρωτοβουλία, τι όμορφη παρουσίαση, με σύνθεση αφήγησης σπουδαστών υποκριτικής και μελωδίες χορωδίας! Τι ωραία όλα αυτά δεμένα σε μια όμορφη βραδιά! Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμμετείχαν, ώστε να απολαύσουμε αυτήν την ωραία εκδήλωση, και κυρίως στη συγγραφέα και δημιουργό του βιβλίου παραμυθιών, η οποία επιτελεί πολύ σημαντικό έργο διάσωσης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Ελισάβετ Σατσόγλου, συγχαρητήρια και πάλι! Ευχαριστούμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *