ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ Β΄ ΦΑΣΗΣ από 29-9-2023 έως 4-10-2023

Σας ενημερώνουμε ότι ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισαγωγής για τους επιτυχόντες Β΄ ΦΑΣΗΣ στα Δημόσια Ι.Ε.Κ.

Για να δείτε τα αποτελέσματα θα πρέπει να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα όπου υποβάλατε την ηλεκτρονική αίτηση (https://diek.it.minedu.gov.gr) με τους προσωπικούς σας κωδικούς.

Οι επιτυχόντες υποψήφιοι που υπέβαλαν αίτηση για Δημόσια Ι.Ε.Κ. καλείσθε να κάνετε την εγγραφή σας απαραιτήτως από την Παρασκευή 29-9-2023 έως και την Τετάρτη 4-10-2023 (ώρες εξυπηρέτησης κοινού 14:30 με 19:00), αφού προηγουμένως έχετε μελετήσει τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΕΕΚΔΜ :

Η εγγραφή μπορεί να πραγματοποιηθεί με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

  1. Με μετάβαση στο Δ.ΙΕΚ Ευόσμου προσκομίζοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά ή
  2. Με αποστολή στο email του Δ.ΙΕΚ Ευόσμου: (giekevos@sch.gr) της αίτησης εγγραφής και των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο Δ.ΙΕΚ Ευόσμου ή
  3. Με ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του πληροφοριακού συστήματος αιτήσεων https://diek.it.minedu.gov.gr

ΠΡΟΣΟΧΗ: Επιτυχόντες που δεν θα κάνουν εγγραφή εντός προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους!

ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΟΜΜΙΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΣΤΟ Δ.ΙΕΚ ΕΥΟΣΜΟΥ:

  1. Φωτοαντίγραφο του Δελτίου Ταυτότητας ή Διαβατηρίου τους
  2. Φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών εγγραφής τους (Απολυτήριο Λυκείου, Πτυχίο ΤΕΕ Β’ Κύκλου) και όχι πτυχία ανώτερης βαθμίδας (ΑΕΙ, ΤΕΙ)
  3. Πρόσφατη βεβαίωση ΑΜΚΑ
  4. Τα αποδεικτικά όλων των υπολοίπων δηλωθέντων στην αίτηση στοιχείων τους (κοινωνικά κριτήρια1 : ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΓΕΕΚΔΜ).

Επιτυχόντες του Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου, οι οποίοι έχουν εγγραφεί στην ειδικότητα που επέτυχαν και επιθυμούν την διαγραφή τους για να εγγραφούν και να φοιτήσουν σε άλλη ειδικότητα που επιλέχθηκαν με την τρέχουσα διαδικασία, πρέπει να υποβάλλουν υπεύθυνη δήλωση/αίτηση διαγραφής στο Δ.Ι.Ε.Κ. που είχαν αρχικά εγγραφεί [έντυπη ή ηλεκτρονική (gov.gr] εντός της προκαθορισμένης προθεσμίας εγγραφών.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *