ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΔΗΓΩΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΙΕΚ

Αξιότιμοι κύριοι,

Σας ενημερώνουμε ότι το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, εκπαιδευτικός φορέας της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση 2014-2020» υλοποιεί, ως μέλος σύμπραξης με τους φορείς ΙΝΕ-ΓΣΕΕ, ΙΜΕ-ΓΣΕΒΕΕ, ΙΝΣΕΤΕ και ΕΟΠΠΕΠ, ως τελικός δικαιούχος, την Πράξη με τίτλο «Διαμόρφωση οδηγών κατάρτισης και εκπαιδευτικών εγχειριδίων Ινστιτούτων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ)» – ΟΠΣ (MIS) 5069281 που συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΚΤ).

Στο πλαίσιο της παραπάνω Πράξης, το Κ.Α.ΕΛ.Ε. έχει αναρτήσει Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, όσον αφορά στη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου ιδιωτικού δικαίου για Συμβούλους Μεθοδολογίας για την ανάπτυξη 9 Οδηγών Κατάρτισης ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ..

Αποστέλλουμε συνημμένη την αντίστοιχη Πρόσκληση.

Σε περίπτωση που έχετε υπόψη σας κάποιον ενδιαφερόμενο, παρακαλούμε πολύ όπως του γνωστοποιήσετε την παραπάνω Πρόσκληση.

Εκ του Κ.Α.ΕΛ.Ε.

Μητροπόλεως 42, 10563, Αθήνα 
Τηλ.: 2103259177

dreppa@esee.gr

Αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εμπιστευτικό.
Εάν δεν είστε ο οριζόμενος παραλήπτης θα πρέπει να το επαναποστείλετε στον αποστολέα και να το διαγράψετε από το σύστημά σας.
Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας σας εφιστά την προσοχή, καθώς η αυθαίρετη χρήση του μηνύματος αυτού σας καθιστά διαχειριστή αρχείου προσωπικών δεδομένων χωρίς άδεια (ν. 2472/1997, όπως ισχύει).

Μπορείτε να ενημερωθείτε από τα παρακάτω έγγραφα:

Επιστολή ενημέρωσης Πρόσκλησης

Πρόσκληση Συμβούλων Μεθοδολογίας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *