*Εαν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη θέαση της ιστοσελίδας, παρακαλούμε ανανεώστε-διαγράψτε ιστορικό και προσωρινά αποθηκευμένα αρχεία από το browser σας.

 

Καλώς Ορίσατε στην Ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ Ευόσμου - Μήνυμα του Διευθυντή προς τους Καταρτιζόμενους

 

Ανακοίνωση Θερινή Λειτουργία Δ.ΙΕΚ Ευόσμου Ιούλιος-Αύγουστος 2017

Η λειτουργία του Δ.ΙΕΚ. Ευόσμου για τους  μήνες Ιούλιο και Αύγουστο  θα είναι πρωινή.

Ώρες εξυπηρέτησης κοινού: από 1η Ιουλίου έως και 31η Αυγούστου: 10:00 π.μ. έως 13:00 μ.μ.

Το Δ.ΙΕΚ. Ευόσμου θα παραμείνει κλειστό από 1η έως και 15η Αυγούστου 2017.  

Find Us on Facebook

OpenEclass

ggdvm

inedivim

εοππεπ

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Κανονισμός Λειτουργίας ΙΕΚ

epp

erasmus

eurodesk

 

ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΕΚ ΕΥΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2017Β

Σας ενημερώνουμε για τις νέες ειδικότητες που έχουν προταθεί για έγκριση στην ΓΓΔΒΜΝΓ για το ερχόμενο φθινοπωρινό εξάμηνο 2017Β

1. ΒΟΗΘΟΣ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
2. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ
3. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ -
ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ - ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)

4. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΜΑΙΕΥΤΙΚΗΣ
5. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
6. ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
7. ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ
8. ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ
9. ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
10. ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ - ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ OPEN ECLASS

Πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ΙΕΚ Ευόσμου - OpenEclass

Εγχειρίδια - Οδηγίες Χρήσης

Ενημερωτικό

Το Δ.ΙΕΚ Ευόσμου εφαρμόζει, το σύστημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σημειώσεων: OPENECLASS, έπειτα από οδηγία της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας. Με αυτό τον τρόπο, οι εκπαιδευτές καλούνται, (αφού λάβουν οδηγίες και κωδικούς πρόσβασης από τα γραφεία Διοίκησης του Δ.ΙΕΚ) να "ανεβάζουν" (upload) τις ηλεκτρονικές σημειώσεις τους στην πλατφόρμα, απ όπου και οι καταρτιζόμενοι θα μπορούν να "κατεβάζουν" (download).
Η πρόσβαση στην πλατφόρμα μπορεί να γίνει μεταξύ άλλων και από την ιστοσελίδα του ΙΕΚ Ευόσμου (http://iek-evosm.thess.sch.gr/), κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
Οι εκπαιδευτές είναι υποχρεωμένοι αφενός να εγγραφούν στο openEclass, αφετέρου να ανεβάσουν εκεί τις σημειώσεις τους. Σχετικά email για τον τρόπο εγγραφής έχουν αποσταλλεί σε όλους τους εκπαιδευτές. Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τη διαδικασία, μπορούν να απευθύνονται στη διοίκηση του ΙΕΚ.
ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ
Οι καταρτιζόμενοι θα παραλάβουν (κάθε ένας ξεχωριστά) όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης (password) ώστε μόλις συνδεθούν στην πλατφόρμα, θα μπορούν να δουν το χαρτοφυλάκιο του τμήματός τους, να πραγματοποιούν την επικοινωνία με τους εκπαιδευτές και να κατεβάζουν σημειώσεις. Σημειώνεται ότι ο καθένας μπορεί να αλλάξει τον κωδικό που του δίνεται, εάν το επιθυμεί (δεν είναι όμως υποχρεωτικό).

 

Πρακτική Άσκηση Καταρτιζόμενων Ι.Ε.Κ Ευόσμου

Ενημερώνονται οι ενεργοί καταρτιζόμενοι του Δ.ΙΕΚ Ευόσμου οτι μπορούν πλέον να ξεκινήσουν τη διεξαγωγή της Πρακτικής τους Άσκησης, εφόσον έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη φοίτηση και του Β' Εξαμήνου σπουδών. Σημειώνεται ότι η διεξαγωγή της Π.Α αποτελεί υποχρεωτικό εξάμηνο κατάρτισης.

Παρακαλούνται για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο 2017 οι ενδιαφερόμενοι να εξυπηρετούνται από το αρμόδιο γραφείο μας, ημέρες και ώρες: Τρίτη-Τετάρτη-Πέμτη - 10.00 - 13.00.

Από 1η Σεπτεμβρίου 2017 θα ανακοινωθούν νέες ώρες υποδοχής κοινού.

Περισσότερα..

 

Ανακοίνωση για Πρακτική Άσκηση - ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ (όσοι αποφοίτησαν ως και τον Φεβρουάριο του 2015)

Με βάση την υπ' αριθμ. 11263/07-10-2013 ρύθμιση της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. ορίζεται ότι: Μετά την 1η Ιουλίου 2015 δε δίνεται εξουσιοδότηση στους Διευθυντές των Δημοσίων ΙΕΚ να εγκρίνουν ενάρξεις και να παρακολουθούν πρακτική άσκηση αποφοίτων όλων των Δημοσίων και των Ιδιωτικών ΙΕΚ, η φοίτηση των οποίων δεν υπακούει στις διατάξεις του Νόμου 4186/17-09-2013. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την πρακτική άσκηση ρυθμίζονται στο ΦΕΚ 104Β',22-02-1996.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να αναμένουν οδηγίες οι οποίες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας, μόλις μας γίνουν γνωστές

 

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Είσαι νέος και ζεις στην Ευρώπη;
Πήρες την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων;Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης προωθούν ένα εργαλείο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφόρησης των νέων Ευρωπαίων πολιτών στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους!
Την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορούν να έχουν όλοι οι νέοι, ηλικίας 13 - 30 ετών. Ισχύει για ένα χρόνο, στοιχίζει 10 ευρώ και μπορείς να την ανανεώνεις κάθε χρόνο μέχρι να κλείσεις τα 30. Πρόκειται για εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.Ανακάλυψε την Ευρώπη με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!
Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορείς να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια και αγαθά τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 37 χώρες του εξωτερικού!

http://www.europeanyouthcard.gr

 

Διαδικασία Επιλογής καταρτιζομένων στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. 

Η ανακοίνωση νέων ειδικοτήτων των ΙΕΚ πραγματοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης. Ιστοσελίδα: www.gsae.edu.gr

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας που διέπει τα ΙΕΚ, ο Διευθυντής Διά Βίου Μάθησης (Δ.Δ.Β.Μ.) ανακοινώνει πίνακα με τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στα ΙΕΚ ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων .....Για να διαβάσετε αναλυτικά κάντε κλικ εδώ

Για τις ακριβείς ημερομηνίες παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜ http://www.gsae.edu.gr/el/ καθώς και τις ανακοινώσεις στην Ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ Ευόσμου.