*Εαν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη θέαση της ιστοσελίδας, παρακαλούμε ανανεώστε-διαγράψτε ιστορικό και προσωρινά αποθηκευμένα αρχεία από το browser σας.

 

Καλώς Ορίσατε στην Ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ Ευόσμου - Μήνυμα του Διευθυντή προς τους Καταρτιζόμενους

 

Ανακοίνωση Λειτουργία Δ.ΙΕΚ - Πάσχα 2018

Έπειτα από ενημέρωση που λάβαμε από τη Διεύθυνση Δια Βίου Μάθησης, τα Δημόσια ΙΕΚ θα παραμείνουν κλειστά από 02/04/2018 έως 13/04/2018 (Περίοδος Πάσχα).

Find Us on Facebook

OpenEclass

ggdvm

inedivim

εοππεπ

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Κανονισμός Λειτουργίας ΙΕΚ

epp

erasmus

eurodesk

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018Α ΔΙΕΚ ΕΥΟΣΜΟΥ   

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Χρονοδιάγραμμα του εξαμήνου 2018Α η κατάρτιση θα ξεκινήσει στο ΔΙΕΚ Ευόσμου στις 20/2/2018. Παρακαλούνται όλοι οι καταρτιζόμενοι/ες και εκπαιδευτές/τριες του ΔΙΕΚ Ευόσμου να προσέλθουν στο χώρο του ΔΙΕΚ την Τρίτη 20/2/2018 και ώρα 14:45 για ενημέρωση. Θα ακολουθήσει κατάρτιση σύμφωνα με το πρόγραμμα κατάρτισης.

Για να δείτε το Ωρολόγιο Πρόγραμμα Κατάρτισης εξαμήνου 2018Α κάντε κλικ εδώ.

Για να δείτε το Χρονοδιάγραμμα Κατάρτισης εξαμήνου 2018Α κάντε κλικ εδώ.

 

Ανακοίνωση περιόδου επανεγγραφών στο ΔΙΕΚ Ευόσμου.

Οι επιτυχόντες καταρτιζόμενοι/ες που επιθυμούν να συνεχίσουν την φοίτησή τους στο ΔΙΕΚ Ευόσμου για το εξάμηνο 2018Α θα πρέπει να κάνουν αίτηση επανεγγραφής από 15/2/2018 έως και 20/2/2018 στην γραμματεία στις ώρες κοινού (14:30-19:00).

 

Ανακοίνωση Περίοδος Μετεγγραφών στο Δ.ΙΕΚ Ευόσμου

Σας Ενημερώνουμε ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων μετεγγραφής καταρτιζόμενων στο Δ.ΙΕΚ Ευόσμου είναι από 12-16/02/2018. Για περισσότερες πληροφορίες τηλ. 2310700337 ώρες 14.00-19.00.

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το 2018Α Εξάμηνο κατάρτισης στο ΔΙΕΚ Ευόσμου είναι:

Ειδικότητα
Εξάμηνο
ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ
Δ
ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
Δ
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ (Marketing)
Δ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
Δ
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Η/Υ
Δ
ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ
Β
ΒΟΗΘΟΣ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ
Β
ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Β
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ
Β
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΜΑΚΙΓΙΑΖ
Β
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Β
ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ
Β
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ
Β
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ - ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ - ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)
Β

.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017Β

  ΩΡΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017Β
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017-18

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την περιοδική κατάθεση δεσμευτικών προσφορών για αναλώσιμα στο ΙΝΕΔΙΒΙΜ/ΔΙΕΚ ΕΥΟΣΜΟΥ. Τα αναλώσιμα συνήθως αφορούν:
1) Γραφική ύλη
2) Υλικά καθαριότητας και 
3) Αναλώσιμα υλικών κατάρτισης για τις ειδικότητες που λειτουργούν το τρέχον σχολικό έτος στο ΔΙΕΚ Ευόσμου.

Οι ενδιαφερόμενοι προμηθευτές να αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα για την εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής τους με τα στοιχεία τους ( Επωνυμία, ΑΦΜ, υπεύθυνος συνεργασίας, τηλέφωνο, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ) καθώς και με τα είδη που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις καταθέσεις προσφορών.

Η οικονομική διαχείριση της διαδικασίας πραγματοποιείτε από το Ίδρυμα Νεολαίας Δια Βίου Μάθησης (ΙΝΕΔΙΒΙΜ, Αχαρνών 417, Αθήνα, www.inedivim.gr ) στο οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν την αποπληρωμή.

Οι ειδικότητες που λειτουργούν στο ΔΙΕΚ Ευόσμου και μπορεί να χρειαστούν αναλώσιμα υλικών κατάρτισης είναι:
ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ 
ΒΟΗΘΟΣ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ 
ΒΟΗΘΟΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟΥ 
ΒΟΗΘΟΣ ΟΔΟΝΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ 
ΒΟΗΘΟΣ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ 
ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ, ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ (MARKETING) 
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ & ΜΑΚΙΓΙΑΖ 
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΨΥΞΗΣ ΑΕΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΥ 
ΤΕΧΝΙΚΟΣ Η/Υ 
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ 
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Η/Υ 
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΟΤΡΟΝΙΚΗΣ 
ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ (ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΥΠΟΔΟΧΗΣ- ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΟΡΟΦΩΝ -ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΟΓΝΩΣΙΑ)

 

ΕΝΑΡΞΗ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017Β

Αγαπητοί καταρτιζόμενοι/ες
σας ενημερώσουμε για την έναρξη του εξαμήνου 2017Β στο ΔΙΕΚ Ευόσμου. Παρακαλούνται όλοι οι καταρτιζόμενοι να προσέλθουν στο ΔΙΕΚ Ευόσμου την Δευτέρα 9/10/2017 και ώρα 15:00 για ενημέρωση και θα ακολουθήσουν μαθήματα αμέσως μετά σε όσες ειδικότητες έχουν οριστεί εκπαιδευτές. Το πρόγραμμα θα διαμορφώνεται σταδιακά και θα ανακοινωθεί όταν οριστικοποιηθούν οι εκπαιδευτές.
Για τα θέματά σας παρακαλούμε να χρησιμοποιείτε το email: iekevosmou2014@gmail.com .

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΙΑ

Δημοσιεύτηκε η κοινή υπουργική για τον καθορισμό του αριθμού μαθητών της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (IEK, ΕΠΑ.Λ και ΕΠΑ.Σ. ) που θα πραγματοποιήσουν Μαθητεία - Πρακτική Άσκηση σε φορείς του Δημοσίου Τομέα κατά το σχολικό έτος 2017-2018.

Για να διαβάσετε την Υπουργική Απόφαση κάντε κλικ εδώ

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ - ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ OPEN ECLASS

Πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης ΙΕΚ Ευόσμου - OpenEclass

Εγχειρίδια - Οδηγίες Χρήσης

Ενημερωτικό

Το Δ.ΙΕΚ Ευόσμου εφαρμόζει, το σύστημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σημειώσεων: OPENECLASS, έπειτα από οδηγία της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας. Με αυτό τον τρόπο, οι εκπαιδευτές καλούνται, (αφού λάβουν οδηγίες και κωδικούς πρόσβασης από τα γραφεία Διοίκησης του Δ.ΙΕΚ) να "ανεβάζουν" (upload) τις ηλεκτρονικές σημειώσεις τους στην πλατφόρμα, απ όπου και οι καταρτιζόμενοι θα μπορούν να "κατεβάζουν" (download).
Η πρόσβαση στην πλατφόρμα μπορεί να γίνει μεταξύ άλλων και από την ιστοσελίδα του ΙΕΚ Ευόσμου (http://iek-evosm.thess.sch.gr/), κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
Οι εκπαιδευτές είναι υποχρεωμένοι αφενός να εγγραφούν στο openEclass, αφετέρου να ανεβάσουν εκεί τις σημειώσεις τους. Σχετικά email για τον τρόπο εγγραφής έχουν αποσταλλεί σε όλους τους εκπαιδευτές. Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τη διαδικασία, μπορούν να απευθύνονται στη διοίκηση του ΙΕΚ.
ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ
Οι καταρτιζόμενοι θα παραλάβουν (κάθε ένας ξεχωριστά) όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης (password) ώστε μόλις συνδεθούν στην πλατφόρμα, θα μπορούν να δουν το χαρτοφυλάκιο του τμήματός τους, να πραγματοποιούν την επικοινωνία με τους εκπαιδευτές και να κατεβάζουν σημειώσεις. Σημειώνεται ότι ο καθένας μπορεί να αλλάξει τον κωδικό που του δίνεται, εάν το επιθυμεί (δεν είναι όμως υποχρεωτικό).

 

Πρακτική Άσκηση Καταρτιζόμενων Ι.Ε.Κ Ευόσμου

Ενημερώνονται οι ενεργοί καταρτιζόμενοι του Δ.ΙΕΚ Ευόσμου οτι μπορούν πλέον να ξεκινήσουν τη διεξαγωγή της Πρακτικής τους Άσκησης, εφόσον έχουν ολοκληρώσει επιτυχώς τη φοίτηση και του Β' Εξαμήνου σπουδών. Σημειώνεται ότι η διεξαγωγή της Π.Α αποτελεί υποχρεωτικό εξάμηνο κατάρτισης.

Παρακαλούνται για τους μήνες Ιούλιο - Αύγουστο 2017 οι ενδιαφερόμενοι να εξυπηρετούνται από το αρμόδιο γραφείο μας, ημέρες και ώρες: Τρίτη-Τετάρτη-Πέμτη - 10.00 - 13.00.

Από 1η Σεπτεμβρίου 2017 θα ανακοινωθούν νέες ώρες υποδοχής κοινού.

Περισσότερα..

 

Ανακοίνωση για Πρακτική Άσκηση - ΠΑΛΑΙΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ (όσοι αποφοίτησαν ως και τον Φεβρουάριο του 2015)

Με βάση την υπ' αριθμ. 11263/07-10-2013 ρύθμιση της Γ.Γ.Δ.Β.Μ. ορίζεται ότι: Μετά την 1η Ιουλίου 2015 δε δίνεται εξουσιοδότηση στους Διευθυντές των Δημοσίων ΙΕΚ να εγκρίνουν ενάρξεις και να παρακολουθούν πρακτική άσκηση αποφοίτων όλων των Δημοσίων και των Ιδιωτικών ΙΕΚ, η φοίτηση των οποίων δεν υπακούει στις διατάξεις του Νόμου 4186/17-09-2013. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την πρακτική άσκηση ρυθμίζονται στο ΦΕΚ 104Β',22-02-1996.

Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους να αναμένουν οδηγίες οι οποίες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα μας, μόλις μας γίνουν γνωστές

 

Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων

Είσαι νέος και ζεις στην Ευρώπη;
Πήρες την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων;Η Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς και το Ίδρυμα Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης προωθούν ένα εργαλείο επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πληροφόρησης των νέων Ευρωπαίων πολιτών στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων.Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων: αυστηρά μόνο για νέους!
Την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορούν να έχουν όλοι οι νέοι, ηλικίας 13 - 30 ετών. Ισχύει για ένα χρόνο, στοιχίζει 10 ευρώ και μπορείς να την ανανεώνεις κάθε χρόνο μέχρι να κλείσεις τα 30. Πρόκειται για εκπτωτική και όχι πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.Ανακάλυψε την Ευρώπη με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων!
Με την Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων μπορείς να απολαμβάνεις ειδικά προνόμια και αγαθά τόσο στην Ελλάδα, όσο και σε 37 χώρες του εξωτερικού!

http://www.europeanyouthcard.gr

 

Διαδικασία Επιλογής καταρτιζομένων στα Δημόσια Ι.Ε.Κ. 

Η ανακοίνωση νέων ειδικοτήτων των ΙΕΚ πραγματοποιείται από τη Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης. Ιστοσελίδα: www.gsae.edu.gr

Σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας που διέπει τα ΙΕΚ, ο Διευθυντής Διά Βίου Μάθησης (Δ.Δ.Β.Μ.) ανακοινώνει πίνακα με τις ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στα ΙΕΚ ευθύνης της Περιφερειακής Ενότητας τουλάχιστον τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων .....Για να διαβάσετε αναλυτικά κάντε κλικ εδώ

Για τις ακριβείς ημερομηνίες παρακαλούμε να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα της ΓΓΔΒΜ http://www.gsae.edu.gr/el/ καθώς και τις ανακοινώσεις στην Ιστοσελίδα του Δ.ΙΕΚ Ευόσμου.