Ανακοίνωση Αποτελεσμάτων Υποψηφίων στα Δημόσια ΙΕΚ με παράλληλο Μηχανογραφικό

29/7/2022

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα επιλογής υποψηφίων για τα Δημόσια ΙΕΚ με το παράλληλο μηχανογραφικό.

Μπορείτε να δείτε την λίστα επιτυχόντων στο ΔΙΕΚ Ευόσμου στον παρακάτω σύνδεσμο:

ΛΙΣΤΑ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΔΙΕΚ ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ – ΙΕΚ ΕΥΟΣΜΟΥ

  1. Οι εγγραφές για τους επιτυχόντες στα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων ξεκινούν την Πέμπτη 1-9-2022 και λήγουν την Δευτέρα 12-9-2022 οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέλθουν στο ΙΕΚ Ευόσμου καθημερινά από τις 3:00 μ.μ. έως τις 7:00μ.μ. σύμφωνα με τις οδηγίες που ακολουθούν..
    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Δημόσια ΙΕΚ, μπορείτε να απευθύνεστε στις γραμματείες των ΙΕΚ. Δείτε τα στοιχεία αυτά ανά ΔΙΕΚ και ανά Υπουργείο εποπτείας στο μενού Επικοινωνία.
  2. Διαβάστε τις οδηγίες και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την εγγραφή των επιτυχόντων για τα Δημόσια ΙΕΚ του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
  3.  Όλοι οι υποψήφιοι που υπέβαλαν παράλληλο μηχανογραφικό, μπορούν να υποβάλουν νέα αίτηση στην αντίστοιχη διαδικασία υποβολής αιτήσεων που γίνεται κάθε χρόνο το Σεπτέμβριο στο σύστημα Επιλογής Υποψηφίων Καταρτιζομένων σε Δ.Ι.Ε.Κ. του Υ.ΠΑΙ.Θ! Όμως, δικαίωμα εγγραφής έχουν σε ΕΝΑ ΜΟΝΟ τμήμα Δ.Ι.Ε.Κ. ή Α.Ε.Ι.. Επιτυχόντες σε Δ.Ι.Ε.Κ. που δεν θα κάνουν εγγραφή εντός προθεσμίας, χάνουν το δικαίωμα εγγραφής τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *