ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ - ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΩΝ OPEN ECLASS

Το ΙΕΚ Ευόσμου εφαρμόζει από το τρέχον εξάμηνο κατάρτισης (2016Α), το σύστημα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας σημειώσεων: OPENECLASS, έπειτα από οδηγία της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας. Με αυτό τον τρόπο, οι εκπαιδευτές καλούνται, (αφού λάβουν οδηγίες και κωδικούς πρόσβασης από τα γραφεία Διοίκησης του ΙΕΚ) να "ανεβάζουν" (upload) τις ηλεκτρονικές σημειώσεις τους στην πλατφόρμα, απ όπου και οι καταρτιζόμενοι θα μπορούν να "κατεβάζουν" (download).
Η πρόσβαση στην πλατφόρμα μπορεί να γίνει μεταξύ άλλων και από την ιστοσελίδα του ΙΕΚ Ευόσμου (http://iek-evosm.thess.sch.gr/), κάνοντας κλικ στο σχετικό σύνδεσμο (http://iek-evosm.thess.sch.gr/openeclass/ ).

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
Οι εκπαιδευτές είναι υποχρεωμένοι αφενός να εγγραφούν στο openEclass, αφετέρου να ανεβάσουν εκεί τις σημειώσεις τους. Σχετικά email για τον τρόπο εγγραφής έχουν αποσταλλεί στους περισσότερους εκπαιδευτές. Για οποιεσδήποτε απορίες σχετικά με τη διαδικασία, μπορούν να απευθύνονται στη διοίκηση του ΙΕΚ.

ΚΑΤΑΡΤΙΖΟΜΕΝΟΙ
Οι καταρτιζόμενοι θα παραλάβουν (κάθε ένας ξεχωριστά) όνομα χρήστη (username) και κωδικό πρόσβασης (password) ώστε μόλις συνδεθούν στην πλατφόρμα, θα μπορούν να δουν το χαρτοφυλάκιο του τμήματός τους, να πραγματοποιούν την επικοινωνία με τους εκπαιδευτές και να κατεβάζουν σημειώσεις. Σημειώνεται ότι ο καθένας, εάν το επιθυμεί, μπορεί να αλλάξει τον κωδικό που του δίνεται.

 

<<Πίσω